onsdag 19 oktober 2011

Trött kackerlackor fy

Ikväll kan jag inte sova, trött ,trött men lite orolig för att någon kackerlacka ska konmma springande. Försöker sova med lampan tänd.
Jag har haft några stora rackare här i sängen, nu är det noga städat och sängen upplyft och sprayad under men oron från min sida är inte helt borta. Dom är äckliga, stora, ca 3cm eller t.o.m större. Springer jättesnabbt hit och dit och gillar mörker. På natten får man låta bli att bli kissnödig, vill inte gå in på mörka toarummet.
Dom bits visst inte, men jag föredrar mygg även om de bits.
Köpte sömntabletter på apoteket igår och sov sen gott med vår 5 åring. Sov 11timmar utan att märka att han lekt i 2 timmar på morgonen.
Men nu är jag i eget rum och kämpar med min rädsla, det är vanligt med olika kryp här, men dom här jättestora är inte trevliga.
I alla fall så har jag inte sett någon ikväll, DE ÄR NOG BORTA Nu.
Annars åter en fin dag. Jag har kunnat sitta i yoga ställning ikväll och det var länge sen sist. Ätit middag på en jättefin restaurang, inbakad fläskstek med ost och lök,friterad med potatis och bacon. En kall singa ( öl ), ja jättegott var det. Jag är ännu mätt, flera timmar efter maten. Känns som jag ska klara mig i flera dagar. Men tyvärr så är det inte så.

1 kommentar:

Berit sa...

Fy och usch för såna kryp. Jag har aldrig sett nån kackerlacka men kan tänka mig att dom är äckliga.