torsdag 23 september 2010

Kofta

Nu är en av tvillingkoftorna färdig. Ja,knappar fattas men det blir en senare fråga. Jag har börjat på kofta nr 2 som ska vara lila.













Jag stickar sockar till barnbarnen av Steps som jag fick vid sockgarns bytet.
Ett par stickas med utbytbar häl och det andra med kil-häl.
Jag har visat de olika hälarna på PRO:s Stickkafé.
Vi är två damer som håller i detta och har träffats första ggn idag.
Nästa gång ska vi göra stickmarkörer och några ska nog börja på sjalen Ciron.
Jag har tjuvstartat och det var ett lätt och bra mönster
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Lena sa...

Så fin koftan blev! Du är uthållig som gör två likadana. Jag har i alla fall stickat drygt halva bakstycket på min långkofta. Jag hoppas att den ska bli klar innan kylan kommer på allvar till Örebro.
Hälsn Lena

Anonym sa...

ja du 1963 var typ 10 år innan jag föddes men jag är uppvuxen i Messaure mina första 6 åren sen la dom ju ner byn efter det bodde jag i Vuollerim fram tills jag började röra på mig åt alla håll och kanter men fastnade tillslut i Adak.
Så tyvärr har nog inte våra vägar mötts men vi har gått på samma stigar men med flera år emellan, ganska fränt när man tänker efter....

Berit sa...

Vilken fin kofta. Va kul att ni startat pro stickkafé. Var är det nånstans? tänkte på min mor. Hoppas du kan komma på måndag till vårat stickkafé.
Söndag den 3 oktober tänkte jag komma till Sävast, är så nyfiken på det.

Må så gott och kram

brittirene sa...

Vi håller till i PRO:s lokal i gammelstan. Det är varannan torsdag kl 9.30 och nästa gång blir den 7.e oktober. Då ska vi sticka, göra stickmarkörer och fika förstås.
Britt